Skip links

Het verhaal van Bloemenhuis Kamp

Onze bloemenwinkel in Oosterhout heeft prachtige bloemstukken en boeketten voor elke gelegenheid.

SINDS 1966

Een royale bloemenwinkel in Oosterhout

Voor een mooi boeket in Oosterhout en omgeving kom je naar bloemenhuis Kamp. Deze bloemenspecialist is al meer dan vijftig jaar de winkel en het bloemenhuis van Rob van Gool. Het aanbod bestaat uit allerlei bloemen en bloemstukken. Zo is er voor elke gelegenheid een passend boeket. Denk aan geboortes, jubilea, verjaardagen of een behaald examen. Voor het afscheid bij overlijden kun je rustig rondlopen in de aparte uitvaartafdeling van onze winkel.

Onze bloemenwinkel in Oosterhout verkoopt verse snijbloemen, bloemstukken, boeketten, planten, zijdebloemen, potten, vazen en allerlei accessoires. Kortom: alles voor een prachtige bos kleurrijke bloemen. Het hele jaar door bieden wij een zo mooi mogelijk assortiment en constante kwaliteit. Als lid van Fleurop gaat bestellen nog eenvoudiger en sneller.

Zodra je onze winkel binnenstapt, kun je rekenen op deskundig advies, persoonlijke aandacht en een gezellige sfeer. Die elementen lopen als een rode draad door de bloemen in onze winkel.

Rob van Gool

Eigenaar van Bloemenhuis Kamp
ONZE WINKEL

Kijk binnen in onze winkel

Rob van Gool

De eigenaar van Bloemenhuis Kamp
SINDS 1966

De passie voor het bloemenvak: Rob van Gool

Eigenaar Rob van Gool is al meer dan dertig jaar dagelijks omringd door de mooiste bloemen en bloemstukken. Op zijn negentiende nam Rob de bloemenwinkel in Oosterhout over. Sindsdien combineert hij zijn kennis en creativiteit met de wensen van klanten om de prachtigste bloemstukken op te stellen.

Bloemenhuis Kamp heeft een speciale uitvaartafdeling. Rob ontwerpt rouwboeketten en stelt ze samen in allerlei vormen en met diverse bloemsoorten. De wens van de nabestaanden staat daarbij centraal. Als uitvaartbloemist maakt hij de bloemstukken zo persoonlijk mogelijk door goed te luisteren naar het verhaal van de nabestaanden.

INSTAGRAM
KOM LANGS

Bezoek ons bloemenhuis in Oosterhout

Contactgegevens
Leijsenhoek 10, 4901 ET Oosterhout 0162 453 704 info@bloemenhuiskamp.nl
Openingstijden
dinsdag 09:00 – 17:00
woensdag 09:00 – 17:00
donderdag 09:00 – 17:00
vrijdag 09:00 – 17:00
zaterdag 09:00 – 17:00
Chat openen
1
Hallo 👋 Wij staan voor je klaar, tegenwoordig ook via WhatsApp! Stuur ons gerust een berichtje voor meer informatie over ons assortiment.